SARIVELİLER AYDINLATMA PROJESİ

Sarıveliler  Belediyesi olarak  çalışmalarını gerçekleştirdiğimiz 2020 Yılı Kaynak Verimliliği Mali Destek Programı Kapsamında ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Sarıveliler Aydınlatma Projesi ilk olarak Sarıveliler halkımızın uzunca zamandır ihtiyaç duyduğu belediye olarakta çalışmalarını devam etmekte olduğumuz Yeni Kültür Park Pazar Yeri ve ilçe içerisinde vatandaşlarımızın zorluk yaşamaması ve herhangi bir olumsuz duruma aksaklık vermemek adına  projenin sağlıklı yürüyebilmesi için  ihtiyaç doğrultusunda belirlenen alanlara aydınlatma çalışmasını yapmış bulunmaktayız.Böylelikle yapılan projenin gerçeklerşmesi noktasında önümüzü açan ve öncülük eden  herkese şükranlarımı sunarak Sarıveliler ilçemize hayırlı uğurlu  olmasını diliyorum.

Halil KULAK

Sarıveliler Belediye Başkanı