13.’SÜ DÜZENLENEN YÖRÜK TÜRKMEN KİRAZ FESTİVALİ MUHTEŞEM KONSERLERLE KUTLANDI.

Sarıveliler Belediyesi tarafından yeni kültür park Pazar yerinde düzenlenen 13. Yörük Türkmen Kiraz Festivali binlerce vatandaşın katılımıyla başladı. Birinci Gün  Zekeriya kaba, Mehmet Çiğdem, Şinasi güler ve  konyalı Eda  konserleriyle başlayan şenlik; ikinci gün ise açılış konuşması için belediye başkanı Halil KULAK, Karaman Milletvekili İsmail Atakan ÜNVER ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ahmet DAVUTOĞLU’nun  meydanı dolduran binlerce vatandaşa hitaben yaptığı konuşma sonrasında Belediye Başkanı Halil KULAK’IN Genel Başkanımıza hediye takdiminin yapılması,kiraz yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi,halk koşu yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi,protokole plaket takdiminin ardından sahneye çıkan Türk Sanat Müziğinin duayen isimlerinden Musa EROĞLU  binlerce kalabalığa Sarıveliler’de unutulmaz bir gece yaşattı.