TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILARIN VEDA ZİYARETLERİ

İki yıl ilçemizde görev yaparak görev sürelerini doldurup tayinleri çıkan Savcılarımız Serhat Akın BEKİROĞLU ve Anıl Cem TURHAN çok değerli Hakimlerimiz Betül YILDIZ ve Faruk BAKİ Belediye Başkanımız Halil KULAK’a veda ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Sarıveliler ilçemizdeki adalet hizmetlerine katkılarından dolayı savcı ve hakimlerimize teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Misafirleri ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan KULAK  gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında  tayini çıkan Hâkim ve Savcılarımıza veda ziyareti anısı olarak plaket takdim etmiştir.