KARAMAN VALİMİZ SN. MEHMET ALPASLAN IŞIK, BLD. BAŞKANIMIZ SN. HALİL KULAK'I ZİYARET ETTİ…

Karaman Valimiz Sn. Mehmet Alpaslan Işık ve beraberinde İlçe Kaymakamımız Sn. Abdüssamed Kılınç, İl Jandarma Alay Komutanı Sn. İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Sn. Ayhan Taş, İl Sağlık Müdürü Sn. Adnan Kurşun Belediye hizmet binası önünde Belediye Başkanımız Sn. Halil Kulak olmak üzere Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personel karşıladı.

Daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak, Sayın Valimiz Mehmet Alpaslan Işık ve beraberindeki heyet ile birlikte makamına geçtiler.

Sarıveliler Belediyesi ve ilçe hakkında Sayın Valimiz Mehmet Alpaslan Işık’a bilgi veren Belediye  Başkanımız Sayın Halil Kulak, ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize  teşekkür edip, günün anısına plaket takdim etti. 23.11.2020