BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HALİL KULAK’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak mesajında “On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren; bizleri yeniden biçimlendiren ahlak ve fazilet ölçüleriyle, yeniden canlandırdığımız dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkileriyle, hiç şüphesiz son derece verimli bir ay olmuştur.

Ülkemizde yaşanan olaylar , her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Bayramlar vesilesiyle toplumumuzun bütün kesimleri arasındaki bağları güçlendiren, gelecek için bizleri umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir.

Ramazan Bayramının milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.