BLD.BAŞKANIMIZ SN.HALİL KULAK MUHTAR İLE TOPLANTI YAPTI

Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak, ilçede görev yapan 11 mahalle muhtarı bir araya gelerek istişare ve fikir alışverişinde bulundu.

Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak, bu hizmetlerin aksayan yönlerini bize ulaştırmak suretiyle verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesini de sağladıklarını belirtti.

Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak,”Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası. Halkımızın yaşadığı mahallelerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliğinin ilçemizde oldukça önemsendiğini de gözlemliyorum. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcisi konumundaki muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum.” dedi ve  yeni tip korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında vatandaşlarımıza ulaştırmaları için maske verdi.