BLD. BAŞKANIMIZ SN. HALİL KULAK'IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ' MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak, mesajında; Vatanımızı, milletimizi ve kutsal değerlerimizi korumak için savaşarak, bu uğurda canını vermiş aziz şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin, Türk Milletinin büyük destanı Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl dönümünü kutlamanın onurunu bir kez daha yaşamaktayız.

Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin vatanını canı pahasına nasıl savunulduğunun gösterildiği bir yerdir. Çanakkale zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu zaman neler başarabileceğinin bir göstergesidir. Bizler millet olarak bu toprakların nasıl vatan yapıldığını aklımızdan asla çıkarmayacağız.

Tüm milletimiz bilmelidir ki, Şehitlerimizin temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanet olarak en hassas şekilde korunacaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile, Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmetle, minnetle anıyorum” dedi.