SARIVELİLER BELEDİYESİNİN KARLA MÜCADELESİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Sarıveliler belediyesi ekipleri, kar kalınlığı 1.5 metreyi bulan ilçe merkezinde ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağdur olmamaları için kar temizleme çalışmasını sürdürüyor. Belediyemiz ekipleri, karla mücadelede öncelikli olarak önem arz eden kamu-kurum ve kuruluşların yol güzergahlarını ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddeleri ve sokakları temizlerken, kar yığınlarını da kamyonlarla ilçe dışına taşıyor. Karla mücadele çalışmalarının belediyeye büyük bir külfet getirdiğini ve mücadelenin oldukça zor olduğunu belirten Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak, her şeye rağmen çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ifade etti.