SARIVELİLER GELENEKSEL 11.KARACAOĞLAN KİRAZ, BAL VE SILA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ.

11'ncisi gerçekleşen Karacaoğlan Kiraz, Bal ve Sıla şenliğinde mehteran konseri ve halk oyunları gösterisi sergilendi.

Programda konuşan Belediye Başkanımız Sn. Halil Kulak, "Festivallerde gaye dostların buluşması, yörenin tanıtımı, bölge çiftçilerimizin yetiştirdiği ürünlerin tanıtımı ve sosyal kaynaşmadır. Bu buluşmada bizlere maddi ve manevi destek veren sponsorlarımıza, Kültür Bakanlığımıza, iş adamlarımıza, sanatçılarımıza, çalışanlarımıza ve değerli katılımcılarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Programda eski Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu, CHP Karaman Milletvekili Sn.İsmail Atakan Ünver’de selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından kiraz ve bal yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilerek protokol üyelerine plaket takdim edildi. Daha sonra şenlik çeşitli şiir ve animasyon gösterileriyle devam etti.

Şenlik kapsamında sanatçı Ahmet Şafak da konser verdi. Belediye Başkanımız Sn.Halil Kulak tarafından sanatçı Ahmet Şafak'a da çeşitli hediyeler takdim etti.