BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HALİL KULAK’IN 19 MAYIS MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’dan başlattığı milli kurtuluş mücadelesi tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisidir.

19 Mayıs 1919 Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün bağımsızlık, özgürlük ve var olma mücadelesinin meşalesini yaktığı, tarihin akışına yön veren bir sürecin başlangıç tarihidir. Bu duygu ve düşüncelerle böyle bir günü bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularla kutluyorum.” ifadelerini kullandı.