BLD. BAŞKANIMIZ SN. HALİL KULAK ALANYA BLD. BAŞKANI SN. ADEM MURAT YÜCEL’İ ZİYARET ETTİ.

Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak “15 yıldır yaşadığım şehre Alanya mıza yeniden Belediye Başkanı seçilen Değerli kardeşim Adem Murat Yücel Başkanımı Bu kez Sarıveliler Belediye Başkanı olarak ziyaret etmek nasip oldu. İki Türk ve yörük çocuğu olarak Alanya ve Sarıvelileri Birlikte ben değil biz olarak çalışarak kalkındıracağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Niyetler halis olunca aşılamayacak engel yoktur. Rahmetli Babamın da hep hayali olan Alanya mız inşaallah yakında il olur. Coğrafyada bütünlük tamamlanmış olur. Rabbim yolumuzu açık etsin. Dualarınizı eksik etmeyin. Amin ” dedi.