BASIN AÇIKLAMASI

Belediye Başkanımız Sn.  Hayri SAMUR 29.12.2018 Cumartesi günü Sarıveliler İlçe Hastanesinde meydana gelen yangın dolayısı ile bir basın açıklaması yayınladı.

Belediye Başkanımız Sn. SAMUR “29.12.2018 Cumartesi günü saat 17.40 civarında ilçemiz Devlet Hastanesi çatısında yüklenici firma tarafından yapılan tadilat çalışmasında kaynak makinesinin yol açtığı yangın meydana gelmiştir. Bu saat itibariyle Belediyemiz itfaiye ekipleri başta olmak üzere Göktepe Beldesi, Başyayla, Güneyyurt, Ermenek ve Konya Büyükşehir Belediyesinden destek amacıyla itfaiye ekipleri gelmiştir. Hastanede bulunan hasta ve personel tahliye edilmiştir. Yangın saat 22.00 sıralarında söndürülmüştür. Yangın sonucu hastanemizde büyük çapta maddi hasar oluşmuştur. Hastanemizin bir an önce tadilatının başlaması için bütün kamu kurumlarımız seferber olmuştur. Bütün hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunar; var gücü ile yangına müdahale eden bütün ekiplere ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.