BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. SAMUR ‘UN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

Değerli Hemşehrilerim;

Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Yeni bir yıl, yenilenen, güçlenen bir yaşamın habercisidir. Bu nedenle yeni yılın tüm hemşehrilerimin aileleri ve sevdikleri ile birlikte geçirecekleri mutlu yarınların, hayallerin ve umutlarının gerçeğe dönüşeceği sağlık ve başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum. Barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen kılındığı bir dünyada yaşamak umuduyla, yeni yılın insanlığa bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyorum.