SARIVELİLER BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL YEMEK

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Merkez ve Köy Okullarında görev yapan öğretmenler ve eşleri onuruna akşam yemeği programı düzenledi. Yemekte bir araya gelen öğretmenler, hep birlikte keyifli bir akşam geçirdi.

Sarıveliler Belediyesi yemekhanesinde düzenlenen yemek programına; Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Çağlayan, şehit yakınları, öğretmenler ve eşleri katıldı.

Böylesi anlamlı bir günde bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu ifade Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, yemeğe katılanlara çiçek takdim etti.

Sayın Samur “Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir.  Siz değerli öğretmenlerin öğrencilerine özveriyle ve sevgiyle bilgilerinizi paylaştığınızı ve onları gelecek nesillere en iyi şekilde hazırladığınızı görmekteyiz. Eğitim her şeyin temel taşıdır. Sarıveliler Belediyesi olarak eğitime her zaman elimizden geldiği kadar katkıda bulunmaktayız, bundan sonrada katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarını ve öğretmenlerimizi de rahmetle, saygıyla ve şükranla anıyorum.” Şeklinde konuştu.