İLÇEMİZDE 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. Yıl dönümünde ilçemizde düzenlenen törenle anıldı.

Cumhuriyet Caddesi Atatürk Anıtı önünde başlayan törene İlçe Kaymakamımız Sayın Emrah Uzun, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Tören, Anıta çelenk sunumu ile başladı. Ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşı okundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılı münasebetiyle, Sarıveliler Belediyesine ait konferans salonda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa geçildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler okundu.