BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. SAMUR’UN 10 KASIM MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası sebebi ile bir mesaj yayınlayarak, “Büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. Yıl dönümünde saygı ve hüzünle anıyoruz" dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden alan Atatürk’ü bu gün daha iyi anlıyor ve onun bıraktığı miras olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkma adına mücadelemizi sürdürüyoruz. Her 10 Kasım’da olduğu gibi içimizde buruk bir hüzün, Türkiye’nin yarınları adına bir umut taşıyoruz.

Ebediyete intikalinin üzerinden 80 yıl geçmesine rağmen hala Türk milletinin kalbindeki yerini ve sevgisini korumayı başaran büyük bir devlet adamı ve komutan olan     Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve özlemle anmaya devam ediyoruz. Uğrunda binlerce şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şart altında sahip çıkmak, içerideki ve dışarıdaki bölücü güçlere rağmen Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmak, bizlerin asli görevi olacaktır.

Atatürk, ülkemizin kurtuluşunda verdiği çetin mücadele ile sadece yeni bir Devletin doğuşunu değil, bugünkü gücümüzün de temelini oluşturmuştur. Gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden alan Mustafa Kemal Atatürk'ün başarıları, hür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de yol gösterici olmuştur.” dedi.