KARAMAN VALİMİZ SN. FAHRİ MERAL İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Karaman Valimiz Sn. Fahri Meral ve beraberinde Karaman İl Jandarma Komutanı Sn. Kıdemli Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Sn. Fikret Bayraktar, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Mevlüt Kuntoğlu, Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Sn. Orhan Özçalık, Karaman İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Sn. Bekir Sıtkı Şen ve Yol ve Ulaşım İşletme Müdürü Sn. Hüseyin Alparslan ilçemizi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak Sarıveliler Kaymakamlığını ziyaret eden Sn. Valimiz Fahri Meral ve beraberindeki heyet Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamımız Sn. Emrah Uzun, Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Sn. Valimiz ve beraberindeki heyet, Sarıveliler’in güncel ve genel durumuyla ilgili Kaymakamımız Sn. Emrah Uzun’dan bilgiler aldı. Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte köy ve mahalle muhtarlarının istek, talep ve sorunlarını dinledi. Muhtarlar tarafından dile getirilen sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Daha sonra Sarıveliler Belediyesini ziyaret eden Sn. Valimiz Meral, Belediye Başkanımız Sn. Samur ile belediye personeli karşıladı. Belediye personeli ile tek tek tanışan Sn. Valimiz, Başkanlık makamına geçti.

Ziyarette Belediye Başkanımız Sn. Samur, İlçemizin sosyal, ekonomik durumu ve belediyemizin çalışmaları hakkında Sayın Valimizi bilgilendirerek, günün anısına yöresel el dokuması kilim ve plaket taktim edip, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Sn. Valimiz ve beraberindeki heyet, ziyaretinin akabinde şehit ailelerine, İlçe jandarma Komutanlığı’nı, çarşı esnafımızı ve yeni açılan başdere tekstil atölyesini ziyaret gerçekleştirdi. Hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra Göktepe Kasabamıza geçen Sn. Valimiz ve beraberindekiler, burada bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu ve ilçeden ayrıldı.  04/10/2018