BLD. BAŞKANIMIZ PERSONEL İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur' un başlattığı ve her ay düzenli olarak yapılan, Eylül ayı personel istişare ve bilgilendirme toplantısı 19/09/2018 Çarşamba günü saat 16.30’da yapıldı.

Belediyemiz toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya belediye bünyesinde çeşitli görevlerde çalışan bütün personel katıldı. Belediyemizin faaliyetleri ele alınarak önümüzdeki süreçte planlanan çalışmalar, projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Birim amirlerinin ve personelin sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “İşlerin sağlıklı yürümesi için telsizler açık ve aktif olarak kullanılmalı. Hizmet ve sorumluluk bilincinde iletişimin çok önemli. Belediyenin işi hizmet anlamında iyi yürümeli. İşler yasalar ve mevzuat çerçevesinde disiplinli bir şekilde yapılmalı. Yaz ayının sonuna yaklaşılırken, kış ayının hazırlıkları yapılmalı.” şeklinde konuştu .

Sayın Samur, yaptığı konuşmanın ardından belediyemizden emekli olan Yazı İşleri Müdür V. Zehra hanıma, bugüne kadar yaptığı hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.