İLÇEMİZDE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI.

Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü şanlı al bayrağımızın ilelebet gönderden inmemesi ve bu vatan topraklarında ezan sesinin dinmemesi için mücadele ederken gazi olan vatandaşlarımız unutulmadı.

Anıt Alanı’nda düzenlenen anma töreni, Atatürk anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sn. Emrah Uzun, Garnizon Komutanı Sn. Mustafa Gürler, Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur, İlçe Emniyet Amiri V. Sn. Muhammet Tunç, daire müdürleri, askeri personel, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Protokol ve beraberindekiler gazilerimizin gaziler gününü kutladı.