SARIVELİLER’DE GÖREV SÜRESİ DOLAN KAYMAKAMIMIZ,BLD. BAŞKANIMIZA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.

Cumhurbaşkanlığının kararnamesi gereğince Denizli-Bozkurt İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Belediye Başkanımız Sayın Samur, görev süresi boyunca ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Görev yaptığı süre boyunca kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde hizmet etmeye çalıştığını belirten kaymakamımız, belediye başkanımızın ilçeyi hak ettiği yere getirme noktasında çok büyük gayretleri olduğunu ifade ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. 10.09.2018