BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR’DAN YENİ KABİNEYE TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinin belirlenmesinin ardından bir tebrik mesajı yayımlayan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur,“Yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim yeni sistemin ilk Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yeni kabinede görev alan tüm bakanlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yeni kabinede görev alan tüm bakanlarımızı tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dilerim.

Başta son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, önceki Bakanlar Kurulunda yer almış olan tüm bakanlarımıza da ülkemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.