SARIVELİLER’DE 25. KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Sarıveliler Belediyesi-Sar-Der ve Konya Türk Kızılay’ı iş birliği ile ortaklaşa düzenlenen 25. Kan Bağışı Kampanyası 06 Temmuz 2018 Cuma günü 11.00-17.00 Saatleri arasında Belediyemiz Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kan bağışı kampanyası öncesi Türk Kızılay'ı Konya Kan Merkezi yetkilileri Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Türk Kızılayı'nın çalışmaları hakkında bilgi veren yetkililer, Kızılay'a sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Samur’ a teşekkür etti.

Kan vermenin sosyal bir sorumluluk olduğunu kaydeden Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, kendisi de kan vererek, kampanyaya destek verdi.

Kan bağışı kampanyasına duyarlı vatandaşlar kan bağışında bulundu. Gün boyu süren kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, kan bağışı yapan duyarlı vatandaşlar, kan vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Vatandaşların ilgisinden memnun kaldıklarını söyleyen Konya Kan Merkezi yetkilileri, kan bağışının hayat kurtardığına dikkat çekti.