BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR’UN SEÇİM SONUÇLARIYLA TEBRİK MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, mesajında şu ifadelere yer verdi. ”Türkiye’nin yeni bir yönetim sistemine geçtiği 24 Haziran seçimleri, aziz milletimizin demokratik tercihleri ve gösterdiği büyük olgunlukla sonuçlanmıştır. Ülkemizde ve bölgemizde güçlü yönetim ve güçlü liderlik ve istikrar isteyen Türk milleti, AK Parti ve MHP’den oluşan  ‘Cumhur İttifakı’nın oylarıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı, Türkiye’nin kaderini on altı yıldır sergilediği güçlü liderlik ve saygın kişiliği ile Yeni Türkiye’nin ‘Başkan’ı seçmiştir.

Yeni dönemde İlimizi Ak Parti olarak temsil edecek iki Milletvekilimiz Sn. Dr. Recep Şeker ve Sn. Selman Oğuzhan Eser‘i de bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, hayırlı çalışmalar diliyorum. Yine İlimizi temsil edecek diğer Milletvekili arkadaşımız Sn. İsmail Atakan Ünver‘i de ilçemiz adına tebrik eder, başarılar dilerim.

Allah, seçim sonuçlarını ve Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemini memleketimiz, Türk ve İslam Dünyası için hayırlı ve mübarek kılsın inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımıza da yeni dönemde hayırlı muvaffakiyetler temenni ediyorum.

Bu vesile ile aziz milletimize Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partimize verdikleri destek için teşekkür ediyor; bir demokrasi şöleni olan 24 Haziran seçimlerine katılan tüm siyasi partilere ve oylarıyla bu seçime renk katan vatandaşlarıma saygılar sunuyorum” dedi.