BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR’UN YKS’ SINAVI MESAJI

Hafta sonu yapılacak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na girecek adaylara üstün başarılar dileyen Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Yıllar boyu çalışmalarının karşılığını almak için ter dökecek gençlerimizi YKS’ ye girmenin heyecanı sardı. İnsan hayatının önemli dönüm noktalarından biri olan üniversite sınavı sonrasında birçok gencimiz hayatını çizecek ve önemli bir engeli aşmış olacak. Yaşamımızın bir döneminde bu zorlu sınavı aşmak için birçoğumuz çaba gösterdik ve tedirginlik ile karışık bir heyecan yaşadık. Ama bu heyecan yaklaşan YKS’ de strese ve gerilime neden olmamalı. Sınavı kazanmamak dünyanın sonu olmadığı gibi, hazırlık döneminde ellerinden geleni yapan gençlerimiz asla ümitsizliğe düşmemelidir.

Beklentimiz ülkemiz ve ilçemiz için en büyük güvencemiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bir gençliktir. Bu düşünceyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize büyük inancımız olduğunu belirtmek istiyor, tüm gençlerimize tekrar başarılar diliyorum ”şeklinde konuştu. 25/06/2018