DUMLUGÖZE’DE 22. KARDELEN HASAT ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Sarıveliler’e bağlı Dumlugöze Köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kardelen Hasat’ şenliklerinin 22.’si 18 Haziran 2018 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Şenliğe, Karaman Milletvekilimiz Sayın Recep Şeker, İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık, Garnizon Komutanı Sayın Sedat Türk, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Gazipaşa Belediye Başkanı Sayın Adil Çelik, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Şenliğe katılan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur,  Dumlugöze halkıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğimiz için bu tür şenliklerin önemli olduğuna dikkat çekti.

Dumlugöze Köyü Kardelen Şenliği, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Protokol konuşmaların ardından çeşitli halk oyunları oynandı.