SARIVELİLER HALKI BELEDİYENİN İFTARINDA BİRAYA GELDİ.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenabı Hakk’tan niyaz ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazanlara ve Kadir gecelerine ulaşırız. Davetimize icap eden bütün konuklarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Karaman Milletvekilimiz Sayın Recep Konuk da yaptığı konuşmasında, tüm İslam aleminin mübarek Kadir gecesini kutladı.

Konuşmaların sonunda Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Sarıveliler’e verdiği desteklerden dolayı Milletvekillimiz Sayın Recep Konuk’a Fahri Hemşehrilik Beratı verdi.

Anıt Alanında verilen iftar yemeğine, Karaman Milletvekilimiz Sayın Recep Konuk, İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, daire müdürleri ile şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.