İLÇEMİZDE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Kutlamalara İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık, Garnizon Komutanı Sayın Sedat Türk, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, İlçe Emniyet Amiri Sayın Muhammet Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Çağlayan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız’ın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından halk oyunu gösterisi sunuldu, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve şiirler okundu. Çeşitli dallarda yarışmaların düzenlenmesi ile devam etti.

Program sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.