BLD. BAŞKANIMIZIN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI…

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanımız Sayın Samur, 19 Mayıs ile ilgili olarak yayınladığı mesajında şöyle dedi:  “19 Mayıs 1919 Türk Milletinin yeniden doğuşunun günüdür. Samsun’da düşmana karşı açılan bayrak, yeni ve dinamik bir sürecin temellerini atmıştır. Türk milleti kaderini hep kendi elleriyle yazmıştır. Tüm dünyaya örnek olan milli mücadele de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması da esasen milletimizin bu vasfını en iyi şekilde ortaya koymaktadır.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bizim ve gençliğimiz için son derece önemli bir tarihi gündür. Vatanı için her türlü özveride bulunmak, gerektiğinde bedel ödemekten kaçınmamak, milletimizin temel özelliğidir. Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk başta olmak üzere yurdunu seven ve kendisini ülkesine adayan kahramanlarımızın ve şehitlerimizin bizlere armağanıdır. Genç kuşak, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en önemli zenginliktir.

Bir milletin gençliği, ülkenin kalkınma dinamikleri arasındaki en önemli güçtür. Türk gençliği, aydınlık yarınların teminatıdır. Bu nedenle en önemli görevimiz gençlerimize destek olmak, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Millet ve devlet olarak gençlerimize güveniyor, ülkemizin geleceğe taşınması için, azimle ve özveriyle çalışacaklarına inanıyoruz. Bu vesileyle, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum ”dedi.