OKULLARIMIZDA "4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI" ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulunda, Göktepe Kasabası YBO Ortaokulunda ve 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulunda öğrencilerinin hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Çağlayan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız çeşitli kategorilerde sergilenen çalışmaları tek tek gezerek öğrencilerin proje sunumlarını dinledi. Çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgiler alarak, öğrencilerin yaptığı projeleri tebrik etti.

Bu tür çalışmaların okulların kalitesini arttırdığını ifade eden Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, bütün bu projelerde görev alan başta okul yöneticileri olmak üzere sorumlu öğretmenler ve görevli öğrencileri, tebrik ettiler.08/05/2018