BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR’DAN 1 MAYIS MESAJI

Emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduklarını belirten Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur: “Gece gündüz demeden şehrine, ülkesine hizmet eden işçilerimiz bizim için kıymetlidir. Onların alın teriyle verdikleri mücadele takdire şayandır. Ülkemizin ilerlemesinde, gelişmesinde önemli payı olan işçilerimizin haklarını korumak bizlerin görevidir. Bizler de bu noktada gereken özeni gösteriyor ve işçilerimizin her türlü haklarını gözetiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sayın Samur “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde özel gün ve gecelerimizin anlamı daha da artmaktadır. Umuyorum ki böyle günler birliğimizin ve berberliğimizi pekiştiği ve emeklerimizin nihayete kavuştuğu günler olur. 1 Mayıs’ın barış ve kardeşliğin egemen olduğu bir bayram havasında kutlanması temennisiyle tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.