İLÇEMİZDE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah saat 09.30'da ilçemiz Anıt alanında Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ile başladı.

Programına İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık, Garnizon Komutanımı V. Sayın Tuncay Polat, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Çağlayan, siyasi parti temsilcileri, kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Program günün anlam ve önemini ilişkin yapılan konuşmaların ardından öğrenciler, şiirlerini okudular. Şiirlerin ardından okulların folklor ve dans ekipleri gösteriler sundu. Kutlamalar şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi. 23/04/2018