BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR’A KAMU – DER’DEN ÖDÜL

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU – DER) Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u yılın belediye başkanı ödülüne laik gördü.

Ankara Gür – Kent Oteli Konferans Salonunda düzenlenen törene milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda misafir katıldı. 12'inci geleneksel ödül töreninde Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, yapmış olduğu çalışma ve hizmetlerimizden dolayı 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Belediye Başkanımız Sn. Samur, “Bu ödüle şahsımı Belediyemizi ve Sarıveliler’e laik gören yetkililere teşekkür ediyorum. Sarıveliler halkı adına bu ödülü almak gurur ve onur verici.”dedi. 20.04.2018