ÖĞRENCİLERDEN BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR’A 23 NİSAN ZİYARETİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Sn. Ali Korkmaz, Sınıf Öğretmenleri Sn. Zeynep Durna, Sn. Raşit Durna ve Öğrenciler  Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Samur 23 Nisan  kutlamaları çerçevesinde kendisini ziyaret eden Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerine temsili olarak başkanlık koltuğunu devretti.

Koltuğa oturan öğrenciler birim müdürlerinden belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve yapılması gereken işlerle ilgili talimat verdi.

Ziyaretlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanımız Sayın Samur, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayıp, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 18/04/2018