SARIVELİLER BELEDİYESİ DEV TÜRK BAYRAĞI DİKTİ…

Sarıveliler Belediyesi tarafından Sarıveliler-Ermenek karayolu üzeri Adiller mahalle girişine 30 metre yüksekliğinde bayrak direği dikilerek, 6 metre eninde, 9 metre uzunluğunda dev bir Türk bayrağı göndere çekildi.

360 derece dönebilen bayrak direğinde uçak ikaz lambalı sonar mevcut. Sıcak daldırma galvanizli, saate 160 km esen rüzgâr hızına göre ayarlı, asansör sistemli bayrak direğine asılan dev bayrak Sarıveliler’in en uzak noktasından dahi fark ediliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Sarıveliler’de Şanlı Türk bayrağımızı tüm ihtişamıyla dalgalandırmak için böyle bir proje düşündük. Bayrağımız çok şerefli ve kutsal bir bayraktır. Türk milletinin bağımsızlığının ve özgürlüğünün sembolüdür. Ay yıldızlı bayrağımızı buraya çekmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.