BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR’UN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birini daha idrak edeceğiz.

Regaib; rağbet edilen, çok kıymet verilen, ihsan ve bağış anlamına gelmektedir. Regaib Gecesi; Müminlere Allah'ın rahmetinin bol bol ihsan edildiği, yapılan dua ve ibadetlerin kabul edildiği gecedir. Regaib Kandiliyle başlayan üç aylar iklimi, müminler için adeta manevi hasat mevsimidir. Bu gecenin feyz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanmasını, barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni eder, İslam Alemine, hemşehrilerimize ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim” dedi.