İLÇEMİZDE 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık, Garnizon Komutanımız Sayın Sedat Türk, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, daire amirleri, okul müdürleri, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve gaziler katıldı.

18 Mart 2018 Pazar günü saat 09:00’da Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve Saygı Duruşu ile başlayan kutlamalar, pazartesi günü Şehit İbrahim Duran Konferans Salonunda devam edildi.

Programda, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Çanakkale Savaşı’na dair sinevizyon ve tiyatro gösterisi sergilendi. Çanakkale türküsü seslendirildi ve ödül töreni ile sona erdi. 19.03.2018