BLD. BAŞKANIMIZ SN.SAMUR’UN ÇANAKKALE VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA MSJ.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Ecdadımız tarafından tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi’nin, vatan topraklarını korumak için şaha kalkan bir milletin bağımsızlık aşkı uğruna ibret verici kahramanlık destanıdır. Konu vatan ve bağımsızlık olduğunda, gerisinin teferruat olduğunun en büyük ispatıdır. Bu zafer, aynı vatanda yaşayanların tek bir vücut, tek bir beden olduğunun resmidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli, bağımsızlık ve özgürlüğün simgesidir. Kutsal vatan toprakları için canını feda ederek şehitlik mertebesine erişmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.