BLD. BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR’UN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, yayınladığı mesajda; Doktorların ve sağlık çalışanlarının fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde insanların hayat kalitesini yükseltmede en kutsal ve zor bir görevi icra ettiklerini söyledi.

İnsan sağlığının korunması ve mevcut sağlık sorunlarının giderilmesinin tüm insanlığın ve tüm toplumların ortak hedefi olması gerektiğini ifade eden Sayın Samur,“ Toplumumuzu oluşturan bireylerin, sağlıklı bir hayat sürebilmeleri, her türlü hastalıktan korunmaları ve ihtiyaç duyulduğunda sağlık hizmetlerine kolayca ulaşarak gerekli tedavilerinin yapılması son derece önemlidir. İnsan sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle hizmet eden, başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık camiasının “14 Mart Tıp Bayramlarını” kutluyor, son derecede zor ve kutsal bu mesleğe emek veren tüm sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum ”dedi.