SARIVELİLER’DE 24. KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Sarıveliler Belediyesi-Sar-Der ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile her yıl olduğu gibi bu yılda ortaklaşa düzenlenen 24. Kan Bağışı Kampanyası 09 Mart 2018 Cuma günü 11.00-17.00 Saatleri arasında Belediyemiz Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kan bağışı kampanyası kapsamında, duyarlı vatandaşlar kan bağışında bulundu. Gün boyu süren kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, kan bağışı yapan duyarlı vatandaşlar, kan vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Vatandaşların yoğun ilgisinden memnun kaldıklarını söyleyen Kızılay Kan Bağışı görevlisi, kan bağışının hayat kurtardığına dikkat çekti.