BLD.BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR'UN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, yayınladığı mesajda; “ Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ hadisine mazhar olan, doğumdan ölüme kadar yaşamımızın her anında yanımızda yer eden, yüreklerindeki sevgi ve şefkati bizlere karşılıksıza sunan, ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek varlıklarıyla hayatımıza anlam katan emektar değerli kadınlarımızın toplumsal yaşamda hak ettiği saygınlığa ulaşması, kadına yönelik şiddetin, kadın emeği istismarının, ayrımcılığın son bulduğu bir dünya dileklerimle,tüm kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.”  İfadelerini kullandı.