KARAMAN VALİ YRD. SN. TÜRKOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYET BLD. BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Karaman Vali Yardımcı Sn. Hacı İbrahim Türkoğlu ve beraberinde İlçe Kaymakamımız Sn. Hasan Sadebıyık, Karaman İl Afet ve Acil Durum Müdür V. Sn. Şerife Han, Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Sn. Türkmen Hacıhaliloğlu, Karaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür V. Orhan Özçalık, Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreter V.Sn. Ali Yener Terlemez, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Mevlüt Kuntoğlu, Ermenek Orman İşletme Müdür V. Sn. Nihat Kuzucu, DSİ 42.Şube Müdür V. Sn. Hüseyin Kürşat Civelekoğlu'ndan oluşan heyet Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur’u makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette, ilçemizin sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur,  Vali Yardımcısı Sn. Hacı İbrahim Türkoğlu’na ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 08/02/2018