BLD. BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR, PERSONEL İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, her ay düzenli olarak yaptığı personel istişare ve bilgilendirme toplantısını 06/02/2018 Salı günü gerçekleştirdi.

Belediyemiz toplantı salonunda yapılan toplantıya belediye çalışanı tüm memur ve işçi personel katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Öncellikle bütün personelin mesai saatlerine ve kılık kıyafet yönetmeliğine uyması konusunda uyarıda bulunarak, belediyeye gelen vatandaşlarımıza daha güler yüzlü, kaliteli hizmet vermek ve işlerin daha hızlı yürütülmesi konusunda tüm personelin gereken özeni göstermesi gerektiğini belirti.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Sayın Samur, " Belediyemize kurumsal kimlik kazandırmak adına önemli kararlar aldık. Önümüzdeki süreçte başta meyvecilik ve turizm olmak üzere Sarıveliler’in ilerleyeceğine ve güzel şeyler olacağına inanıyorum. Biz burada her türlü hizmeti gerçekleştirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle sizlerle birlikte çalışıyoruz. Belediyenin görevi; sanayi ve ticaretin gelişmesine katkı sağlamak. Burada yaşayan ve hizmetten faydalanan bizim insanımızdır. Çünkü bütün yapılan hizmetler Sarıveliler'e kalacak, çocuklarımıza kalacak, insanoğlunun geride hoş bir seda bırakabilmesi de çok önemlidir." dedi.