BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR, ANKARA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Ankara'da yapmış olduğu ziyaretler çerçevesinde Cumhurbaşkanımız Başdanışmanı Sn. Yalçın Topcu’yu, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sn. İlhan Hatipoğlu'nu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Sn. Nevzat Vural’ı Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sn. Cemil Turan’ı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Sn. Yaşar Öztürk’ü, T. C. Başbakanlık AFAD Başkanı Sn. Dr. Mehmet Güllüoğlu'nu, Orman ve Su işleri Bakanlığı Daire Başkanı Sn. Mustafa Uzun'u, İçişleri Bakanlığında Müfettiş Sn. Ali Balkan’ı, Ankara Selçuk Ecza Satın alma Müdürü Sn. Mustafa Tarım'ı ve Karataş A. Ş. Ankara da Uğurtan Karataş'ı ziyaret edip, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için Ankara’da bakanlıklar, daire başkanlıkları, genel müdürlükler ve kurumlar bazında ziyaret ve görüşmeler yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur,” İlçemizin daha iyi noktalara gelmesi için Ankara ziyaretleri çok önem arz ediyor. Bu bağlamda ziyaret ettiğimiz yetkililer bizlere ellerinden gelen desteği sağlıyorlar. Kendilerine ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.28/12/2017