BLD. BAŞKANIMIZ SN. HAYRİ SAMUR, DÖRDÜNCÜ KEZ YILIN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri yapılan anketlerle belirlendi. Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, "Kent Ekonomisi” kategorisinde ilçeye kazandırdığı “İş Merkezi ve Konut” projesi ile yılın başarılı ilçe belediye başkanı seçildi. Belediye Başkanımız Sayın Samur, "Böyle bir ödüle 4. kez layık görüldüğüm için, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi yöneticilerine ve değerlendirmeleriyle bize güç ve destek veren kamuoyuna teşekkür ediyorum. Bu ödül şahsıma değil, başarılı çalışmaların takdir edilmesi ve emeğe verilen bir değerin ifadesidir. Aynı zamanda Sarıveliler halkı adına da bir onur vesilesidir" dedi.

Sayın Samur, ödülünü 23 Aralık Cumartesi günü Kayseri’de düzenlenecek olan törenle alacak.