BLD. BAŞKANIMIZ EYLÜL AYI PERSONEL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Eylül ayı olağan personel istişare toplantısını 25/09/2017 Pazartesi günü saat 16.30' gerçekleştirdi.

Belediyemizin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya belediye bünyesinde çeşitli görevlerde çalışan bütün personel katıldı.

Toplantıda belediyemizin yapmış olduğu faaliyetler ele alınarak önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Yeni içme suyu şebeke hattına bütün vatandaşların 20 Ekim’e kadar yerlerini hazırlayarak belediye ekiplerine bağlantılarını yaptırmaları gerektiğini ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Sarıveliler belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerde mesafe kat ettik. Sarıveliler her geçen yıl değişiyor ve gelişiyor. İlçede yeni iş alanlarının oluşması ve istihdamın artması bizleri memnun ediyor. " şeklinde konuştu.