İLÇEMİZDE GAZİLER GÜNÜ DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Her yıl 19 Eylül tarihinde kutlanan Gaziler günü kutlamaları saat 10.00 da İlçemiz Anıt alanında törenle kutlandı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık, Garnizon Komutanı Sayın Sedat Türk,    Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, İlçe Emniyet Amiri V. Sayın Yusuf Güneş, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, gazi ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasını müteakip bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımız seslendirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra çelenk koyma töreni sona erdi.