SARIVELİLER’DE YAZ SERACILIĞI PROJESİ KAPSAMINDA SERA AÇILIŞI YAPILDI

Toroslarda Yaz Seracılığı Projesi kapsamında Karaman Tarım İl Müdürlüğü tarafından KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının destekleriyle tamamlanan seraların açılış ve teslim töreni gerçekleştirildi.

Sarıveliler Aşağıboyalı Mevkiinde kurulan ve bir çok davetlinin katıldığı seraların açılışı İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık ve Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur tarafından yapıldı.

Seraları gezen İlçe kaymakamımız Sayın Hasan Sadebıyık ve Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, bu tür yatırımların ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, bu projede emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, açılışı yapılan seraların girişimcilerimiz başta olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular. 06.09.2017