SARIVELİLER’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sarıveliler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Karaman Belediyesi ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü asfalt kaplama çalışması ilçe içerisinde bir çok cadde ve sokakta devam etmektedir.

İlçe içerisindeki yapımına başlanan 30 kilometrelik asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Sarıveliler Belediyesi olarak Sarıveliler’de halkımızın huzur ve mutluluğu adına belediyecilik anlamında geliştirdiğimiz projelerimizi tek tek hayata geçirmek adına yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yollarımızı güzelleştirme ve çevre düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz. Yürüttüğümüz hizmetlerimiz vatandaşlarımızın daha modern ve çağdaş yaşam alanlarında hayat sürebilmelerine katkı vermektir. Sınırlı imkanları en verimli şekilde kullanarak ilçe halkına hizmet vermeye çalışıyoruz.

Bize desteğini esirgemeyen Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul çalışkan’a ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür edip saygılar sunuyorum” dedi. 27/08/2017