BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR’UN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, yaptığı açıklamayla Sarıveliler Halkının ve Bütün İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik etti.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, mesajında şu sözlere yer verdi; “ Bayramların dini duyguları coşturan, akrabalık ve kardeşlik bağlarını güçlendiren, sosyal hayatı canlandıran, ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak birlikteliğin yaşanmasına vesile olan müstesna zamanlardır.

Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlam ve zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Kurban Bayramımızı fedakarlık ve yardımlaşma duygularını taşıyarak, umut dolu bir gelecek planlarıyla yaşıyoruz. Bayramlarımızın dolayısıyla dinimizin verdiği aynı topraklarda kardeşçe, el ele, birlik ve beraberlikle yaşama öğretisini benimseyerek hizmet dağılımında eşit davranıyor, herkesi kucaklıyoruz.

Bu Kurban Bayramı bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirecektir. Bayramınızın müjdelere ve hayırlara vesile olmasını dileyerek, yediden yetmişe bütün hemşehrilerimin ve İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.