BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR’UN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, mesajında şu görüşlere yer verdi; “ Türk milleti ve şanlı ordumuz, 30 Ağustos Zaferi'yle her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmış,  bin yıllık yurdumuzu bölüp ve parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Yeni Türk Devleti'nin kuruluşunun da müjdeleyicisi olan 30 Ağustos Zaferi, Büyük Türk Milleti'nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesi olmuştur. Aziz milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, bu vatan uğrunda şahadet mertebesine yükselen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.